Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  03.04.2015, 10:59h


Place2go sajam u Zagrebu

U tri godine njegova postojanja na ovom simpatičnom sajmu izlagalo je više od četiristo pedeset izlagača a posjetilo ga je više od četrdeset tisuća posjetitelja. Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ redovito se predstavlja na sajmu, a ove godine, od 13. – 15. ožujka 2015., u zajedničkoj prezentaciji sudjelovali su i NP Paklenica, NP Kornati, NP Risnjak, NP Sjeverni Velebit, PP Velebit i PP Telašćica, uz dobrodošle nove članove: NP Plitvička jezera i PP Medvednicu.

Moto sajma je izreka kineskog filozofa Lao Tzua: „I putovanje od tisuću kilometara počinje prvim korakom“. U skladu s tim, neka Place2go bude vaš prvi korak na putovanju.

Posjetitelji su u Boćarskom domu na Prisavlju, u kojem je sajam održan, mogli dobiti sve potrebne informacije o organiziranju izleta u jedan od nacionalnih parkova ili parkova prirode u proljetnom razdoblju.

Naši djelatnici prezentirali su pregršt zelenih ljepota ovih zaštićenih prostora. Predavanja poznatih putopisaca potaknula su kod posjetitelja želju za putovanjem, kako kroz vizualni doživljaj destinacija, tako kroz okuse i mirise različitih svjetskih kuhinja u Gastro ulici, pa sve do suvenira kupljenih na Place2go Marketu. Za obavezni „doživljaj više“ organizatori su se pobrinuli tako što su posjetiteljima omogućili da sakupe žigove kod izlagača, sudjeluju u nagradnoj igri i osvoje – naravno – putovanje.