Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  27.04.2017, 13:56h


Javni poziv za predlaganje programa XI. Burnumskih ida 2017.

 

Javna ustanova “Nacionalni park Krka” će 13. kolovoza 2017. organizirati manifestaciju Burnumskih ida.

Tema manifestacije je antičko doba. Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa, koji je u interesu za  Javnu ustanovu „Nacionalni park Krka“, kao i u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone upućuje se ovaj Javni poziv potencijalnim predlagateljima.

Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu.

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: info@npk.hr ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik. Možete ih preuzeti u nastavku. Radi što bolje pripreme i organizacije potrebno je da se prijedlozi svih događanja za programe Burnumskih ida dostave najkasnije u roku od 20 dana od dana objave Javnog poziva. 

 Javni poziv za predlaganje programa XI. Burnumskih ida (27. travanj 2017.)