Hostel Titius nudi izvanredno iskustvo smještaja onima koji traže udobnost, praktičnost i oazu mira u srcu prirode. Smješten na lokaciji samo korak udaljenoj od nevjerojatnih lokaliteta Nacionalnog parka „Krka“, naš hostel pruža nezaboravan boravak za sve posjetitelje. Ime Titius nosi prema antičkom nazivu za rijeku Krku. U neposrednoj blizini Eko kampusa „Krka“, smještenog na nekadašnjoj razdjelnici ilirskih plemena, sačuvani su ostaci rimskog vojnog logora Burnuma, a u blizini se nalaze i spektakularni slapovi gornjeg toka rijeke Krke, među njima i najviši Krkin slap, Manojlovac.

S trinaest različitih soba, od kojih su dvije jednokrevetne, devet višekrevetne, a dvije prilagođene osobama s invaliditetom, hostel Titius može primiti do trideset osam osoba. Svaka soba opremljena je modernim kupaonicama s tuš-kabinama kako bi vam boravak u njima bio udoban i ugodan.

Na raspolaganju vam je društveni prostor u kojem su moderno uređena kuhinja, dnevni boravak s TV uređajem i udobna blagovaonica. Sve prostorije hostela klimatizirane su i povezane s Wi-Fi mrežom, kako bi vaš boravak bio što ugodniji.

Ne zaboravite istražiti i dodatne usluge koje nudimo, poput korištenja konferencijske dvorane za poslovne ili edukativne programe. Multifunkcionalna dvorana može primiti do sto dvadeset osoba, a opremljena je audiovizualnom opremom koja osigurava profesionalnu razinu i uspjeh događanja u njoj.

Bilo da ste avanturist koji istražuje čari Nacionalnog parka „Krka“ ili poslovni putnik u potrazi za idealnim mjestom za vašu konferenciju ili radionicu, hostel Titius pružit će vam sve što vam treba za nezaboravan boravak.

Cjenik usluge smještaja

Sve informacije o hostelu i rezervaciji smještaja možete dobiti na mail adresi: hostel.titius@npk.hr i na broj telefona: +385 91 2254 370

Gdje se nalazimo

 

109

km2

07

slapova

388

km bike ruta

47

km pješačkih staza

10

ulaza

Skip to content