Klub prijatelja Krke mjesto je gdje strast prema prirodi postaje članstvo i gdje se ljubav prema tom vrijednom zaštićenom području dijeli s drugima. S više od tisuću i petsto članova, Klub prijatelja Krke postao je zajednica istinskih zaljubljenika u prirodu. S ciljem promicanja brige o životinjama i poticanja udomljivanja pasa iz udruge Šibenske šape, od sada će svaka osoba koja udomi psa iz udruge dobiti godišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke.

Članstvo u Klubu prijatelja Krke donosi ne samo pristup Nacionalnom parku „Krka“, već i priliku da strast prema prirodi podijelite s drugima. Kupnjom poklon-bona, možete darovati članstvo onima koje volite i potaknuti ih da vam se pridruže u otkrivanju Krkinih ljepota. To je idealan poklon za ljubitelje prirode i avanturiste.

Članstvo je dostupno svim posjetiteljima, domaćim i stranim, po cijeni od 60 eura za odrasle i 30 eura za djecu od sedam do osamnaest godina, koja će posjećivati Park u pratnji roditelja, a vrijedi godinu dana od dana kupnje. Za žitelje Šibensko-kninske županije članarina u Klubu iznosi 13 eura za odrasle i 6 eura za djecu od sedam do osamnaest godina. Članstvo u Klubu prijatelja Krke vrijedi godinu dana od dana kupnje, a omogućuje neograničen broj posjeta Nacionalnom parku „Krka“ u tom razdoblju.

U Klub prijatelja Krke može se učlaniti na svim recepcijama (osim u Burnumu) i ispostavama JU „NP Krka“ uz predočenje osobne iskaznice. Tamo možete kupiti i poklon-bon, a osoba kojoj ga darujete treba poslati svoje podatke e-mailom. Nakon toga, samo treba doći do jednog od službenih ulaza u Park i započeti svoju avanturu.

Nacionalni park „Krka“ nudi nevjerojatno raznolike aktivnosti, uključujući 388 km biciklističkih ruta i 47 km pješačkih staza. S 2 500 sunčanih sati godišnje, to je mjesto gdje možete uživati u prirodi tijekom cijele godine. U obilazak možete povesti i svog psa – psi su dobrodošli u NP „Krka“, s tim da moraju biti na povodcu. Jedino im nije dopušten ulazak u sakralna središta, odnosno na otok Visovac i u manastir Krka.

Nemojte propustiti priliku da postanete dio Kluba prijatelja Krke i otkrijete čaroliju Parka u svim godišnjim dobima. Za dodatne informacije slobodno nam pišite na e-mail info@npk.hr. Pridružite nam se u očuvanju prirode i zajedničkom istraživanju ljepota Nacionalnog parka „Krka“. Vidimo se na stazama!

JOŠ NOVOSTI IZ KATEGORIJE

  19/04/2024
Novi rezultati istraživanja zadovoljstva posjetitelja NP „Krka“ potvrđuju dobro upravljanje Parkom

Posjetitelji Nacionalnog parka „Krka“ ističu boravak i uživanje u prirodi i opušteni odmor kao najvažnije motive dolaska u Park, raste zadovoljstvo ponudom u svim elementima, a raste i udio domaćih posjetitelja

  16/04/2024
Hrvatska turistička kutija iznenađenja stigla u Nacionalni park „Krka“

U sklopu projekta „Kultura, turizam i strukovno obrazovanje“, koji je odabralo Ministarstvo turizma i sporta, učenici Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš i Ekonomske i upravne škole Split posjetili su Eko kampus „Krka“ u Puljanima

  12/04/2024
20. Susret s lokalnim stanovništvom okuplja maslinare

Na prvom ovogodišnjem susretu maslinara sa šireg područja Krke razgovarat će se o pripremi maslina za uspješnu cvatnju i oplodnju

  08/04/2024
Obilježavanje Europskog dana vune u etno-selu na Skradinskom buku

Pridružite nam se u etno-selu na Skradinskom buku u petak, 9. travnja 2024. kako bismo zajedno obilježili Europski dan vune

109

km2

07

slapova

388

km bike ruta

47

km pješačkih staza

10

ulaza

Skip to content