Eko kampus „Krka“ u Puljanima bio je domaćin članovima Upravnog i Nadzornog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) tijekom njihova dvodnevnog studijskog posjeta, održanog 25. i 26. listopada 2023. godine. To je bila prigoda i za Javnu ustanovu „Nacionalni park Krka“ da istraži nove oblike suradnje s dugogodišnjim i najznačajnijim partnerima, koji su za toga posjeta upoznali bogatstvo prirodnih i kulturnih bisera Šibensko-kninske županije.

Ravnateljica Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ Nella Slavica izrazila je veliko zadovoljstvo što su članovi UHPA-e posjetili Eko kampus „Krka“ u Puljanima. Eko kampus nije samo prostor za edukaciju i istraživanje, već i inspirativno okruženje koje pruža jedinstvene mogućnosti za studijski boravak, đačke ekskurzije, terensku nastavu ili školu u prirodi.

„Veliko nam je zadovoljstvo biti domaćinom ovog radnog sastanka u Eko kampusu ‘Krka’ u Puljanima. Nadam se da će naši gosti uživati u obilasku magičnog srednjeg i gornjeg toka rijeke Krke, ali i u upoznavanju samog Kampusa, koji nudi nove oblike posjećivanja NP ‘Krka’. Zato se nadam da ćemo surađujući kreirati brojne nove sadržaje za naše drage goste, korisnike usluga putničkih agencija“, istaknula je ravnateljica Nella Slavica.

Tijekom posjeta članovi UHPA-e mogli su razgledati prirodoslovnu i arheološku zbirku i pogledati nove smještajne kapacitete u Eko kampusu „Krka“. Tom prilikom predstavili smo im naše najnovije sadržaje i inicijative i razgovarali o budućoj suradnji.

Predsjednik UHPA-e, Tomislav Fain, naglasio je da su Šibensko-kninska županija i Nacionalni park „Krka“ predstavili autentičnu ponudu koja će zasigurno pronaći svoje mjesto u ponudi putničkih agencija. Turistički potencijal ovog područja, zahvaljujući ponajviše bogatstvu prirodnih ljepota, ali i ulaganjima u ruralni turizam i ponudu autohtonih proizvoda, npr. u tradicionalne kulinarske specijalitete, privući će i organizirane skupine posjetitelja i individualne zaljubljenike u očuvanu prirodu.

Zahvaljujemo UHPA-i na posjetu s nadom u daljnju uspješnu suradnju u stvaranju nezaboravnih iskustava kod naših posjetitelja.

JOŠ NOVOSTI IZ KATEGORIJE

  19/04/2024
Novi rezultati istraživanja zadovoljstva posjetitelja NP „Krka“ potvrđuju dobro upravljanje Parkom

Posjetitelji Nacionalnog parka „Krka“ ističu boravak i uživanje u prirodi i opušteni odmor kao najvažnije motive dolaska u Park, raste zadovoljstvo ponudom u svim elementima, a raste i udio domaćih posjetitelja

  16/04/2024
Hrvatska turistička kutija iznenađenja stigla u Nacionalni park „Krka“

U sklopu projekta „Kultura, turizam i strukovno obrazovanje“, koji je odabralo Ministarstvo turizma i sporta, učenici Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš i Ekonomske i upravne škole Split posjetili su Eko kampus „Krka“ u Puljanima

  12/04/2024
20. Susret s lokalnim stanovništvom okuplja maslinare

Na prvom ovogodišnjem susretu maslinara sa šireg područja Krke razgovarat će se o pripremi maslina za uspješnu cvatnju i oplodnju

  08/04/2024
Obilježavanje Europskog dana vune u etno-selu na Skradinskom buku

Pridružite nam se u etno-selu na Skradinskom buku u petak, 9. travnja 2024. kako bismo zajedno obilježili Europski dan vune

109

km2

07

slapova

388

km bike ruta

47

km pješačkih staza

10

ulaza

Skip to content