Poziv na javni uvid u programe zaštite, njege i obnove šuma za gospodarske jedinice „Nacionalni park ‘Krka’“ i „Privatne šume NP ‘Krka’“ i raspravu o njima

Obavještavamo zainteresiranu javnost da će se javni uvid u Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Nacionalni park ‘Krka’“ i Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Privatne šume NP ‘Krka’“ održati od 7. do 21. studenoga 2022. godine.

Javni uvid u te programe u navedenom razdoblju bit će moguć u ispostavi Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ u Drnišu, Ulica kardinala Alojzija Stepinca 17, radnim danom od 7 od 15 sati.

Javna rasprava održat će se posljednjeg dana javnog uvida, u ponedjeljak, 21. studenoga 2022. u 11 sati u Ispostavi JU „NP Krka“ u Drnišu, Ulica kardinala Alojzija Stepinca 17. Javnoj raspravi prisustvovat će predstavnici tvrtke Pro Silva d. o. o. (izvođač radova), Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Pozivamo zainteresirane da se odazovu pozivu i svojim primjedbama i prijedlozima doprinesu kvalitetnijem konačnom sadržaju programa zaštite, njege i obnove šuma za gospodarske jedinice „Nacionalni park ‘Krka’“ i „Privatne šume NP ‘Krka’“.

Pisana očitovanja, prijedlozi i primjedbe na Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Nacionalni park ‘Krka’“ i Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Privatne šume NP ‘Krka’“ mogu se dati na mjestu javnog uvida ili dostaviti poštom na adresu: Pro Silva d. o. o., Trg senjskih uskoka 1-2, 10020 Zagreb, najkasnije posljednjeg dana javnog uvida.

 

Novosti

JOŠ NOVOSTI IZ KATEGORIJE

  30/03/2023
Provedite travanj na Krki – promotivne cijene ulaznica za sve posjetitelje dalmatinske oaze zelenila

U travnju po promotivnoj cijeni ulaznice od 7,5 eura posjetite cijeli gornji tok rijeke Krke: Eko kampus „Krka“ u Puljanima, manastir Krka, Burnum i Manojlovac. Ulaznica za sve ostale kopnene lokalite u NP „Krka“ snižena je dvadeset i pet pos…

  30/03/2023
Poziv na javnu raspravu od 4. travnja do 4. svibnja 2023.

Plan upravljanja područjem ekološke mreže HR3000171 Ušće Krke i zaštićenih područja Značajni krajobraz Kanal – Luka i Značajni krajobraz Krka – donji tok čije se granice dijelom preklapaju s granicama Nacionalnog parka „Krka“ upućen na javnu raspravu

  27/03/2023
Nova knjiga na dar školarcima u Županiji kroz projekt „Popunimo školske knjižnice“

Školske knjižnice u Šibensko-kninskoj županiji bogatije su za još jedno izdanje Javne ustanove „Nacionalni park Krka“. Riječ je o knjizi grupe autora Speleološki vodič Nacionalnog parka „Krka“.

  22/03/2023
Budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu i djelujmo odmah kako bismo sačuvali naše vode

Svjetski dan voda u NP „Krka“ obilježen je radionicom na Skradinskom buku s učenicima 3.a razreda Osnovne škole Jurja Šižgorića Šibenik

109

km2

07

slapova

388

km bike ruta

47

km pješačkih staza

10

ulaza

Skip to content