Izradimo zajedno kreativne božićne ukrase i trajne uspomene na eko radionicama za najmlađe.

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i ove godine u sklopu Adventurice, posebnog dijela šibenske Adventure posvećenog najmlađima, organizira niz kreativnih ekoloških radionica za djecu na kojima djeca kroz korištenje isključivo recikliranih materijala uče kako se brinuti o okolišu. Radionice će se  održavati u Studiju Galerije sv. Krševana (bivšoj Galeriji „Matija“) od 13. do 17. prosinca 2021. od 17:30 do 20:00.

Raspored održavanja radionica:

  1. prosinca – izrada anđela od raznih vrsta papira
  2. prosinca – izrada 3D borića i ukrasnih vrećica
  3. prosinca – izrada božićnih ukrasa od vune
  4. prosinca – izrada božićnih lampiona

Radionicama je zajedničko to da udahnjuju život odbačenim predmetima i materijalima dajući im novo ruho i novu svrhu. Upravo se u tome krije istinski blagdanski duh, na koji u konzumerističkoj svakodnevici ponekad zaboravimo.

U svakom slučaju, na adventskim radionicama ne stvaraju se samo ukrasi, već i najljepše uspomene. Pozivamo vas da, uz zabavu i druženje, na njima testirate, zajedno s najmlađima, svoju kreativnost, pustite mašti na volju i izradite poklon za dragu osobu ili pak božićnu dekoraciju za vlastiti dom.

Radujemo se vašem dolasku!

Novosti

JOŠ NOVOSTI IZ KATEGORIJE

  19/09/2022
Nacionalni park „Krka“ i ove je godine dio svjetskog eko-projekta Zelena čistka

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ pridružila se globalnoj volonterskoj akciji Zelena čistka. Akcija čišćenja održana je u petak, 16. rujna 2022. na području naselja Bogatići Miljevački u neposrednoj blizini granice Parka iznad Roškog slapa

  14/09/2022
Europski tjedan mobilnosti

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i ove će se godine različitim aktivnostima pridružiti obilježavanju Europskog tjedna mobilnosti, manifestacije koja se održava od 16. do 22. rujna s ciljem podizanja svijesti javnosti o poboljšanju kvalitete života stanovnika europskih gradova.

  12/09/2022
NP „Krka“ pridružuje se Mjesecu hrvatskog turizma

U posljednjem tjednu u listopadu oduševite se jesenskim bojama NP „Krka“ po promotivnim cijenama

  12/09/2022
Predstavljen novi turističko-planinarski zemljovid NP „Krka“

Zaputite se u otkrivanje prirodnih i kulturnopovijesnih vrijednosti, pješačkih staza i biciklističkih ruta Nacionalnog parka „Krka“ uz njegov novi zemljovid, koji su izradili iskusni članovi Hrvatske gorske službe spašavanja – Stanice Šibenik

109

km2

07

slapova

388

km bike ruta

47

km pješačkih staza

10

ulaza

Skip to content