Izradimo zajedno kreativne božićne ukrase i trajne uspomene na eko radionicama za najmlađe.

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i ove godine u sklopu Adventurice, posebnog dijela šibenske Adventure posvećenog najmlađima, organizira niz kreativnih ekoloških radionica za djecu na kojima djeca kroz korištenje isključivo recikliranih materijala uče kako se brinuti o okolišu. Radionice će se  održavati u Studiju Galerije sv. Krševana (bivšoj Galeriji „Matija“) od 13. do 17. prosinca 2021. od 17:30 do 20:00.

Raspored održavanja radionica:

  1. prosinca – izrada anđela od raznih vrsta papira
  2. prosinca – izrada 3D borića i ukrasnih vrećica
  3. prosinca – izrada božićnih ukrasa od vune
  4. prosinca – izrada božićnih lampiona

Radionicama je zajedničko to da udahnjuju život odbačenim predmetima i materijalima dajući im novo ruho i novu svrhu. Upravo se u tome krije istinski blagdanski duh, na koji u konzumerističkoj svakodnevici ponekad zaboravimo.

U svakom slučaju, na adventskim radionicama ne stvaraju se samo ukrasi, već i najljepše uspomene. Pozivamo vas da, uz zabavu i druženje, na njima testirate, zajedno s najmlađima, svoju kreativnost, pustite mašti na volju i izradite poklon za dragu osobu ili pak božićnu dekoraciju za vlastiti dom.

Radujemo se vašem dolasku!

Novosti

JOŠ NOVOSTI IZ KATEGORIJE

  20/09/2023
Završetak javne rasprave o planovima upravljanja

Zaključno s 18. rujna 2023. završena je javna rasprava  o prijedlozima Plana upravljanja područjem ekološke mreže Nacionalni park „Krka“ i šire područje (PU 6005) i Plana upravljanja područjem ekološke mreže Krka i okolni plato i pridružena zaštićena područja (PU 7006)

  15/09/2023
Nacionalni park „Krka“ i ove je godine dio svjetskog eko-projekta Zelena čistka

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ pridružila se globalnoj volonterskoj akciji Zelena čistka; akcija čišćenja održana je u petak, 15. rujna 2023. na području naselja Lozovac uz granicu Parka

  13/09/2023
Pješaci i biciklisti posjetite NP „Krka“ po promotivnim cijenama

Od 16. do 22. rujna promotivna cijena za pješake i bicikliste na ulazima Skradinski most, Stinice i Roški slap iznosi 12 eura za cijeli Park, a 6 eura za srednji i gornji tok Krke

  12/09/2023
Udomite psa iz udruge Šibenske šape i postanite član Kluba prijatelja Krke

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i udruga Šibenske šape dogovorile suradnju oko zaštite životinja

109

km2

07

slapova

388

km bike ruta

47

km pješačkih staza

10

ulaza

Skip to content