Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  14.02.2019, 14:08h


Suveniri za članove Kluba prijatelja Krke

Članstvo u Klubu prijatelja Krke znači mnogo više od članske iskaznice.

S gotovo devetsto članova, prerastao je u društvo istinskih zaljubljenika u prirodu koji svoje slobodne trenutke često i rado provode na Krki. Zato smo upravo s njima proslavili ovogodišnji rođendan na zajedničkom koncertu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku.

Sada im omogućujemo još jednu pogodnost: svi članovi Kluba prijatelja Krke od petka, 15. veljače 2019. mogu kupiti dio asortimana iz suvenirnica Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ uz popust od 20 %. Dovoljno je da prilikom kupnje predoče iskaznicu Kluba i osobnu iskaznicu ili drugu identifikacijsku ispravu.

Članovi Kluba na odabir imaju tradicionalne suvenire (bukare, zdjele, žlice), suvenire od drveta, kamena, keramike i stakla, uporabne suvenire poput majica, kapa, bedževa, privjesaka, magneta, nakita, šalica i razglednica, umjetničke suvenire u vidu slika ili figura i knjige objavljene u nakladi JU „NP Krka“.

Suveniri koje nudi JU „Nacionalni park Krka“ zadovoljavaju kriterije kvalitete i prepoznatljivosti, ali i izvornosti i tradicionalnog naslijeđa a povezani su s kulturnopovijesnom i prirodnom baštinom. Pri tome se vodi računa o originalnosti motiva i o ekološkoj prihvatljivosti načina izrade i materijala koji se koristi. Takvi suveniri originalan su i prepoznatljiv djelić Krke koji istinski zaljubljenici u ovu kršku rijeku rado drže u svojim domovima ili daruju dragim osobama.

Članovima Kluba prijatelja Krke i ovom prilikom zahvaljujemo na članstvu, na tomu što su najbolji glasnogovornici Krkinih vrijednosti i što je odgovornim ponašanjem čuvaju za budućnost.