Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  09.05.2014, 13:26h


Rezultat natječaja “Dizajn maskote NP Krka”

Javna ustanova “Nacionalni park Krka” raspisala je javni natječaj (KLASA: 480-06/14-01/08, URBROJ: 2182/1-15/4-01-01/1-14-1) za dizajn maskote Nacionalnog parka “Krka”, na koji su se mogle javiti sve fizičke i pravne osobe, pojedinci ili grupa autora. Natječaj je bio otvoren od 26. veljače do 26. ožujka 2014. Zaprimljeno je šezdeset i devet radova.

Odlučeno je da se ne prihvati niti jedno od ponuđenih idejnih rješenja u natječaju za dizajn maskote Nacionalnog parka “Krka”.

Na temelju zapisnika ocjenjivačkog suda prihvaćen je prijedlog da među pristiglim radovima nije odabrana maskota NP “Krka”. Naime, zaključeno je da niti jedno pristiglo rješenje ne objedinjuje prirodne vrijednosti i kulturnopovijesnu baštinu na originalan način kojim bi NP “Krka” bio prepoznatljiv među stanovnicima i posjetiteljima.

U skladu s uvjetima natječaja, JU “NP Krka” zadržala je pravo da ne prihvati niti jedno od ponuđenih idejnih rješenja u natječaju za dizajn maskote Nacionalnog parka “Krka”.

Svi autori idejnih rješenja koji su se javili na natječaj bit će nagrađeni s po dvjema besplatnim ulaznicama u Nacionalni park “Krka”, kao i besplatnim izletom brodom po želji.