Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  19.01.2018, 14:30h


Nagradna igra: Neobično drvce maštom oboji, posjet Krki ti osvoji!

Poslali ste nam fotku vlastitog ''uradi sam'' božićnog drvca, a mi smo nagradili najkreativnije!

 1. nagrada - Marya Val Birin
 2. nagrada - Solomun Aleksandar
 3. nagrada - Franjo Jurić
 4. nagrada - Dolores Španjol
 5. nagrada - Maja Strkalj ExAbramović
 6. nagrada - Darija Crnković
 7. nagrada - Igor Kovačić
 8. nagrada - Lucija Šimić
 9. nagrada - Ivana Vlašić Cindrić
 10. nagrada - Ante Dugi Filipovic Grcic

 

Pravila sudjelovanja u promotivno-nagradnoj akciji „Neobično drvce maštom oboji, posjet Krki ti osvoji!“

Javna ustanova "Nacionalni park Krka", Šibenik, Trg Ivana Pavla II. br. 5 (u daljnjem tekstu: Organizator) dana 15. prosinca 2017. godine donosi sljedeća Pravila sudjelovanja u promotivno-nagradnoj akciji „Neobično drvce maštom oboji, posjet Krki ti osvoji!“
Članak 1.
Ovim se pravilima utvrđuju uvjeti i pravila sudjelovanja u promotivno-nagradnoj akciji „Neobično drvce maštom oboji, posjet Krki ti osvoji!“ (u daljnjem tekstu: promotivno-nagradna akcija) koju priređuje Organizator u svrhu povećanja interakcije te uspostavljanja čvršćeg odnosa s korisnicima službene internetske stranice Organizatora Nacionalni park “Krka” na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram (u daljnjem tekstu: službene stranice).
Članak 2.
Ovim pravilima je osigurana ravnopravnost svih sudionika promotivno-nagradne akcije te jednaka mogućnost za dobitak promotivnih nagrada nakon ispunjavanja ovdje utvrđenih uvjeta.
Članak 3.
Fond promotivnih nagrada čini 10 nagrada (3 glavne i 7 dodatnih) koje će se dodijeliti sudionicima koji zadovolje uvjete utvrđene ovim pravilima.
Nagrade:
 • 1. nagrada – besplatan ulaz u Nacionalni park “Krka”, izlet po želji za 4 osobe te promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 2. nagrada – besplatan ulaz u Nacionalni park “Krka” za 4 osobe te promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 3. nagrada – besplatan ulaz u Nacionalni park “Krka” za 2 osobe promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 4. nagrada – promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 5. nagrada - promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 6. nagrada - promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 7. nagrada - promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 8. nagrada - promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 9. nagrada - promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
 • 10. nagrada - promotivni poklon paket Nacionalnog parka “Krka”
Ulaznice će se moći iskoristiti do kraja 2018. godine.
Promotivni poklon paket sadrži kalendar, kuhinjsku rukavicu, mirisnu svijeću, ramenu torbu od filca, majicu kratkih rukava, antistres lopticu.
U svrhu utvrđivanja sudionika koji su zadovoljili uvjete, Organizator određuje stručno povjerenstvo sastavljeno od 3 člana, a koje će biti zaduženo za odabir 10 sudionika kojima će se dodijeliti promotivne nagrade.
Članak 4.
Sudjelovanje u promotivno-nagradnoj akciji je besplatno. Pravo sudjelovanja u promotivno-nagradnoj akciji ostvaruju svi punoljetni korisnici službene stranice Organizatora koji su izradili svoj profil na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram u skladu s Uvjetima poslovanja Facebooka, Twittera i Instagrama, prije 15. prosinca 2017. godine. Maloljetnici i zaposlenici Organizatora te njihova uža obitelj nemaju pravo sudjelovanja u promotivno-nagradnoj akciji.
Članak 5.
Promotivno-nagradna akcija će se održati u razdoblju od 15. prosinca 2017. godine do 15. siječnja 2018. godine. Za sudjelovanje u promotivno-nagradnoj akciji te ostvarivanje prava na osvajanje promotivne nagrade, sudionici moraju u komentarima objave promotivno-nagradne akcije na službenoj Facebook stranici objaviti autorsku originalnu fotografiju, a na Instagramu ili Twitteru autorsku originalnu fotografiju s hashtagom #KrkaChristmasTree najkasnije do 23:59 sati 14. siječnja 2018. godine. Broj komentara s fotografijama po pojedinačnom sudioniku nije ograničen. Tema fotografije je vlastito maštovito božićno drvce koja nije prirodno ni umjetno, već izrađeno tehnikom ''napravi sam''. Cilj akcije je poticati kreativnost kroz ekološku poruku.
U natječaju se prihvaćaju sve fotografije koje su podijeljene putem komentara u objavi natječaja na Facebook stranici Krka National Park te na Instagramu i Twitteru s hashtagom #KrkaChristmasTree. Sve fotografije koje pristignu bilo kojim drugim putem ne sudjeluju u natječaju.
Sve fotografije pristigle na natječaj, bit će postavljene u fotogaleriju na Facebook stranici Krka National Park pod nazivom ''Foto-natječaj: Neobično drvce maštom oboji, posjet Krki ti osvoji!''. Svaka fotografija sadržavat će u opisu Facebook, Twitter ili Instagram ime ili nadimak korisnika koju ju je poslao. Lajkanje i šeranje fotografija je dopušteno i ne utječe na izbor pobjednika. Sve fotografije moraju biti originalna autorska djela sudionika, a svi sudionici koji budu objavljivali fotografije koje nisu u njihovu vlasništvu ili su preuzete s internetskih stranica bit će diskvalificirani.
Članak 6.
Sudionici čiji komentari s fotografijama zadovolje prethodno navedene kriterije, bit će ocjenjivani od strane stručnog povjerenstva Organizatora prema kriterijima originalnosti i kreativnosti.
Stručno povjerenstvo će odabrati deset dobitnika promotivnih nagrada, koje će obavijestiti putem poziva na službenoj stranici najkasnije do 20. siječnja 2018. godine. Dobitnici su dužni poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) privatnom porukom na Facebook, Twitter ili Instagram stranicu Krka National Park, nakon čega će biti kontaktirani i obaviješteni o isporuci nagrade.
Pritom Organizator neće biti odgovoran ako dobitnik nije dobio poziv zbog nedostupnosti ili kvarova u internetskoj mreži, dostavljanja netočnih podataka ili kad su podaci točni, ali ne postoji mogućnost uspostavljanja kontakta s dobitnikom ili iz bilo kojeg drugog razloga koji Organizator nije mogao predvidjeti, spriječiti ili izbjeći, odnosno razloga koji ne spada u područje odgovornosti Organizatora.
Prilikom dodjele nagrada Organizator zadržava pravo utvrđivanja je li dobitnik pravi nositelj Facebook, Twitter ili Instagram profila kojeg je koristio za sudjelovanje u promotivno-nagradnoj akciji. Ako odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojega razloga ili se ne odazove na poziv u roku od 7 (sedam) dana od objave poziva, Priređivač zadržava pravo odrediti idućeg pobjednika ili ne dodijeliti nagradu. Priređivač natječaja ne odgovara za posljedice u slučaju da je sudionik kao komentar prijavio tuđi rad, odnosno plagijat.
Članak 7.
Prihvaćanjem ovih pravila svi sudionici daju izričitu suglasnost za objavu svojih osobnih podataka na službenoj stranici Organizatora te za korištenje njihovih osobnih podataka i fotografija u svrhu objave rezultata bez ikakve naknade, da se mogu koristiti za potrebe ove promotivno-nagradne akcije te u svrhe daljnje promocije ostalih aktivnosti Organizatora.
Članak 8.
Preuzimanjem promotivne nagrade od strane dobitnika, prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema njima. Osim dodjeljivanja nagrada dobitnicima, Organizator prema ostalim sudionicima neće imati nikakve druge obveze.
Članak 9.
Organizator pridržava pravo promjena eventualnih uvjeta i pravila promotivno-nagradne akcije, o čemu će obavijestiti sudionike istog putem javne objave na službenoj stranici. Natječaj se može prekinuti u slučaju više sile, o čemu će sudionici biti obaviješteni putem pisane obavijesti na Facebook stranici Krka National Park.
Priređivač zadržava pravo isključiti sudionike i ukloniti sa stranice sve komentare koje ocijeni protivnima zakonskim propisima, neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili štete ugledu i časti Priređivača ili branda. Korisnici koji sukladno ovim Pravilima objave fotografije u komentaru objave Organizatora, ujedno prihvaćaju ova Pravila.
Ova će Pravila Organizator objaviti u sklopu objave na službenoj stranici, a zainteresirani korisnici moći će ih proučiti prijavom na odgovarajući link.
Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, Instagrama ili Twittera, ne reklamira Facebook, Instagram ili Twitter niti je povezan s tim društvenim mrežama.
Organizator