Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  08.12.2016, 11:08h


Klub prijatelja Krke

 

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ obradovat će istinske zaljubljenike u prirodu mogućnošću učlanjenja u Klub prijatelja Krke.

Članstvo je dostupno svim posjetiteljima, domaćim i stranim, po cijeni od 200 kn za odrasle i 90 kn za djecu od sedam do osamnaest godina, koja će posjećivati Park u pratnji roditelja, a vrijedi godinu dana od dana kupnje. Svi naši prijatelji moći će neograničeno puta ući u NP „Krka“ u tom razdoblju, osim u srpnju i kolovozu na Skradinski buk, kada je ulaznicu moguće iskoristiti samo jedan put. Uz iskaznicu Kluba prijatelja Krke na ulazu u Park potrebno je predočiti osobnu iskaznici ili drugu odgovarajuću ispravu.

Žitelji Šibensko-kninske županije ostvaruju popust prilikom učlanjenja u Klub u visini od 50 % od iznosa članarine. NP „Krka“ više ne nudi godišnje ulaznice a postojeće važe do njihova isteka. Kako bi lokalni stanovnici bili prvi čuvari prirode i glasnogovornici Nacionalnog parka „Krka“, trebaju ga poznavati, čuvati i biti ponosni što im je nadohvat ruke zaštićeno područje koje dolaze vidjeti ljudi iz cijeloga svijeta.

Članstvo u Klubu prilika vam je i povod da svoje slobodne trenutke provedete odmarajući se u zaštićenom području i da, upoznavajući prirodna i kulturnopovijesna bogatstva Nacionalnog parka „Krka“, svoj duh oplemenite novim znanjima i iskustvima, uz spokoj koji daje priroda.

U Klub prijatelja Krke možete se učlaniti na svim recepcijama i ispostavama NP „Krka“ uz predočenje osobne iskaznice.