Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  26.02.2014, 13:56h


JU „Nacionalni park Krka” raspisuje natječaj za dizajn maskote NP „Krka”

Nacionalni park „Krka” poznat je diljem svijeta po upečatljivom logotipu, koji sačinjava sedreni slap kao njegov temeljni fenomen. Tijekom vremena JU „NP Krka” uvidjela je potrebu da posjetiteljima Parka ponudi originalnu maskotu koja će objediniti prirodnu, kulturnu i povijesnu baštinu Nacionalnog parka „Krka”.

Cilj natječaja je odabir maskote koja se može primijeniti na različita sredstva komunikacije u dvjema i trima dimenzijama, a najvažnije je da komunicira obilježja porječja Krke.

 

Na natječaj se mogu prijaviti sve fizičke i pravne osobe koje žele ponuditi ideju i izvedbu maskote. Sudjelovati mogu pojedinci ili grupa autora s jednim idejnim rješenjem primjenjivim u 3D tehnici. Prijedloge je potrebno dostaviti u tiskanom obliku na A3 formatu, s kratkim objašnjenjem u čemu je posebnost te maskote i po čemu upravo ona može predstavljati NP „Krka”.

 

Ocjenjivački sud, koji imenuje ravnatelj JU „NP Krka”, odabrat će tri prijedloga, koja će biti novčano nagrađena, s 12.000, 5.000 i 3.000 kn. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 8. travnja 2014. 

 

Opis prijedloga sa skicom i osobnim podacima (ime i prezime, adresa i telefonski broj – unutar omotnice) treba poslati do srijede, 26. ožujka 2014. do 12 sati. Idejna rješenja šalju se u zatvorenoj omotnici s naznakom Natječaj za dizajn maskote NP „Krka”. Prijedlozi koji budu zaprimljeni poslije toga roka neće se razmatrati.

 

Tekst natječaja preuzmite ovdje ->