Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  27.04.2017, 14:18h


Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina

 

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisala je Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina za sudjelovanje na Krkinom zelenom stolu u 2017.

Krkin zeleni stol projekt je izložbeno-prodajnog prigodnog karaktera pokrenut 2015. namijenjen registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina na užem i širem području NP „Krka“. Opći cilj projekta je unaprjeđenje suradnje s lokalnim stanovništvom te promocija autohtonih proizvoda u Nacionalnom parku “Krka”, dok je specifični cilj projekta potpora lokalnom stanovništvu u proizvodnji i plasmanu  svojih proizvoda. Izlagači se odabiru putem javnog poziva. 

Krkinin zeleni stol održat će se po sljedećem rasporedu:

1. 24.5.2017., srijeda, mjesto održavanja Lozovac (Europski dan Parkova)

2. 11.7.2017., utorak, mjesto održavanja Lozovac (Svjetski dan stanovništva)

3. 2.8.2017., srijeda, mjesto održavanja Stinice/Visovac vidikovac (Gospa od Anđela)

4. 19.8.2017., subota, mjesto održavanja Manastir Krka/recepcija (Slava)

Pravo podnošenja prijava na Javni poziv imaju osobe registrirane za obavljanje sljedećih djelatnosti: OPG, obrtnici, nositelji kućne radinosti, udruge i zadruge, na užem i širem području Nacionalnog parka “Krka”. Uz ispunjenu Prijavnicu koja je sastavni dio ovog Javnog poziva kandidati su obvezni dostaviti dokaz o urednoj registraciji.

Putem Prijavnice kandidat može odabrati datume i mjesto izlaganja. Prijava na jedan dan sudjelovanja ne uvjetuje sudjelovanje i na ostalim datumima održavanja Krkinog zelenog stola. 

Sve informacije, kao i prijavnicu možete pronaći na sljedećem linku:

 Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina (27. travanj 2017.)