Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  26.10.2015, 12:17h


Javni poziv proizvođačima suvenira

U suvenirnicama Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ posjetitelji mogu pronaći širok izbor suvenira koje, osim doživljaja prirode, mogu ponijeti za uspomenu ili darovati svojim bližnjima.

Javna ustanova „NP Krka“ trudi se svojim posjetiteljima ponuditi raznolike suvenire, koji podsjećaju na rijeku Krku i krajolik kojim protječe.

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisala je Javni poziv za odabir suvenira za daljnju prodaju na maloprodajnim mjestima Javne ustanove, o čemu će se sklopiti ugovor o komisionoj prodaji. Prijave mogu podnijeti pravne i fizičke osobe (trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, domaće radinosti, OPG-ovi) na adresu: Javna ustanova „Nacionalni park Krka“, Bosuć bb, 22000 Šibenik.

Proizvođači mogu prijaviti tradicionalne, ručno izrađene suvenire koji moraju sadržavati prepoznatljive elemente lokalne sredine; suvremene i uporabne suvenire; umjetničke i prehrambene suvenire, a za odabir suvenira bit će imenovana komisija koju će činiti djelatnici Javne ustanove.
Pri izboru, komisija će se voditi kriterijima kvalitete, prepoznatljivosti, izvornosti, stupnja povezanosti s kulturnopovijesnom i prirodnom baštinom, originalnosti i ekološke prihvatljivosti.

Da bi prijava bila valjana, uz ispunjenu prijavnicu, kandidati su obvezni dostaviti dokaz o urednoj registraciji, uzorak suvenira s deklaracijom i specifikaciju proizvoda s vidljivo iskazanom cijenom bez PDVa. 

Javni poziv proizvođačima suvenira