Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  08.05.2015, 14:27h


Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina

 

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ pokreće projekt Krkin zeleni stol. Opći cilj projekta je unaprjeđenje suradnje s lokalnim stanovništvom te promocija autohtonih proizvoda u Nacionalnom parku “Krka”, dok je specifični cilj projekta potpora lokalnom stanovništvu u proizvodnji i plasmanu svojih proizvoda.

Krkin zeleni stol izložbeno-prodajnog prigodnog je karaktera namijenjen registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina.

Pravo podnošenja prijava na Javni poziv imaju osobe registrirane za obavljanje sljedećih djelatnosti: OPG, obrtnici, nositelji kućne radinosti, udruge i zadruge, na užem i širem području Nacionalnog parka “Krka”.

Uz ispunjenu Prijavnicu koja je sastavni dio ovog Javnog poziva kandidati su obvezni dostaviti dokaz o urednoj registraciji.

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ izlagačima će omogućiti prigodnu prodaju na otvorenom u Nacionalnom parku „Krka“, unaprijed definiranih datuma i mjesta koji su navedeni u Prijavnici. Nadalje, JU „NP Krka“ izlagačima će osigurati prodajno mjesto (prostor dimenzija 80x100 cm), suncobran, stolnjak, čitko otisnute i vidljive podatke izlagača i po potrebi priključak struje. 

Putem Prijavnice kandidat može odabrati datume i mjesto izlaganja. Prijava na jedan dan sudjelovanja ne uvjetuje sudjelovanje i na ostalim datumima održavanja Krkinog zelenog stola

Sve informacije, kao i prijavnicu možete pronaći na sljedećem linku: 
Krkin zeleni stol