Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  24.08.2015, 11:29h


Istraži Krku, skupljaj naljepnice i osvoji nagrade

 

Nacionalni park "Krka" nagrađuje posjetitelje istraživače. Svi oni koji posjete pet lokaliteta u Parku i na svakom prikupe naljepnicu dobit će na dar DISCOVER KRKA majicu i ući u bubanj za izvlačenje vrijednih nagrada: poklon-paketa.

Na recepcijama Nacionalnog parka „Krka“ i u turističkim agencijama od 24. kolovoza 2015. mogu se zatražiti COLLECT AND WIN knjižice u kojima se nalazi stranica s poljima za lokalitete u Parku. Nakon što obiđe određeni lokalitet posjetitelj na recepciji zatraži naljepnicu koju u knjižici pridruži nazivu toga lokaliteta. Kad prikupi pet naljepnica, osvoji majicu, zatim napiše svoje podatke i preda listić. Tako se nagradna igra nastavlja a pet sretnih dobitnika dobit će poklon-paket.

Raznolika prirodna i kulturnopovijesna baština Nacionalnog parka „Krka“ zaslužuje istraživanje/otkrivanje, a ova nagradna igra dodatni je motiv svima koji godinu žele provesti uživajući u prirodi – upoznavajući krajolik koji su svojim tokom oblikovale krške dame Čikola i Krka.

Sve što posjetitelj treba učiniti je to da na nekoj od recepcija zatraži svoju COLLECT AND WIN knjižicu i zaputi se u istraživački pohod. Akcija traje godinu dana. Uživajte u otkrivanju Krke.