Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  04.07.2017, 11:21h


Zvuci Krke Crvena jabuka

Koncert Crvene jabuke održan je u petak, 7. srpnja 2017. u 21 sat u Skradinu, ispred ispostave Javne ustanove „Nacionalni park Krka“.

Obavijeni mirisima boćate vode gdje se Krka ulijeva u more i bogatim mirisima svježe hrane pripremljene po tradicionalnoj i izvornoj recepturi pitoresknoga grada Skradina posjetitelji koncerta prisjetili su se starih dobrih hitova „Bježi kišo s prozora“, „Sa tvojih usana“ i „Dirlija“ s prvog albuma pop-rock grupe Crvena jabuka iz davne 1986. do najnovijih hitova s posljednjeg dvostrukog izdanja CDa.

Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River i ove je godine posvećena prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija. Posjetitelji koncerta Crvene jabuke u petak su mogli sudjelovati na radionici reciklaže tekstila ekološke udruge „Eko Zadar“ koja je istovremeno predstavila svoje radove. Zainteresirani posjetitelji naučili su kako uprotrijebiti staru odjeću i odbačene materijale od tekstila u cilju unošenja pozitivnih promjena održivog razvoja kroz poticanje aktivnog sudjelovanja i promicanja ekološke svijesti.

 

Raspored održavanja sljedećih koncerata je:

17. srpnja, ponedjeljak, 20 sati, Drniš, Šibensko pjevačko društvo „Kolo“

23. srpnja, nedjelja, 20 sati, Roški slap, Gabi i Matija Dedić

27. srpnja, četvrtak, 20 sati, Visovac, Nera Gojanović Kljajić i Krešimir Stražanac

17. kolovoza, četvrtak, 20 sati, Roški slap, Hothouse Flowers

24. kolovoza, četvrtak, 20 sati, Roški slap, Davor Radolfi