Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  23.09.2019, 08:30h


Krka Trophy 2019.

U cilju uživanja u prirodi, prekrasnim vidikovcima i mističnoj planini Promini, organiziran je Krka Trophy, biciklistički maraton zabavan za voziti, koji će se održati 28. rujna u Drnišu na četirima rutama, različitih dužina, prilagođenih i rekreativcima i profesionalnim biciklistima.

Bicikliranje nije samo ekološki prihvatljiva metoda prijevoza, nego i zdrava i zabavna sportska aktivnost, pa je kao takvu promovira i Krka Trophy. Utrku organizira isti tim koji je zadužen i za Mitas 4 Islands – etapnu brdsko-biciklističku utrku na našim četirima kvarnerskim otocima. Start i cilj svih četiriju utrka – Juriš na Drniš, Prominska patrola, Harambašin bijeg i Promina AM (all mountain) – jest u Drnišu. Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici: https://krka-trophy.hr/pocetna/registracija/. Prilikom prijave potrebno je odabrati stazu koju ćete voziti. U tome će vam pomoći Maša, Stipe, Zvone, Joke i Marin. Riječ je o vozačima različitog profila, s različitim vizijama bicikliranja, čiji će vam opisi olakšati odabir staze i utrke.

Cijeli događaj počinje u subotu, 28. rujna na glavnom drniškom trgu, Poljani. Maraton Krka Trophy prati i Bike Expo na prostoru na Poljani, na kojem će partneri utrke moći predstaviti svoje proizvode i usluge. Svi sudionici dobit će i jednokratan vaučer za posjet Nacionalnom parku „Krka“, koji mogu iskoristiti od subote, 28. rujna do srijede, 2. listopada. Bit će to prilika da razgledaju prekrasnu prirodnu i kulturnopovijesnu baštinu Nacionalnog parka, ali i da se okušaju na MTB, road ili trail rutama kroz Park ili pak prošetaju brojnim poučno-pješačkim stazama.

Program utrke možete potražititi na poveznici: https://krka-trophy.hr/pocetna/race-services/