Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  15.04.2019, 07:58h


Javni poziv za predlaganje programa XIII. Burnumskih ida 2019.

 

Javna ustanova „Nacionalni park Krka” će 13. kolovoza 2019. organizirati manifestaciju XIII. Burnumske ide.

Tema manifestacije je antičko doba. Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa a u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone upućuje se ovaj Javni poziv potencijalnim predlagateljima.

Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum, popularizacija arheologije te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu. 

Predlagatelji programa slobodni su predstaviti samo dio programa, užu specijalnost kojom se bave, ili širi program kojim će se definirati odvijanje XIII. Burnumskih ida. Razmatrat će se programi koji sadrže teme antičkih običaja, zanata, pripreme hrane te programi zabavnog karaktera s antičkom tematikom.

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: doris.banic@npk.hr ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik. Radi što bolje pripreme i organizacije potrebno je da se prijedlozi svih događanja za programe Burnumskih ida dostave najkasnije u roku od 20 dana od dana objave Javnog poziva (15.4.2019.). 

Javni poziv s obrascima za prijavu objavljen je na službenoj mrežnoj stranici JU „NP Krka“